Bestel nu biologische bloembollen

Waarom zou je bloembollen willen in je tuin?

Bloembollen zijn bij de eersten in het voorjaar om je tuin nieuw leven en kleur te geven. Het is een enorme verrijking voor elke tuin om in de borders en eventueel ook in het gazon bloembollen te zetten. Ik kan het iedereen aanraden! Je zal voelen hoeveel deugd het je doet om tijdens de laatste winterdagen en in de vroege lente deze frisse energiebommetjes te zien bloeien in je tuin! Je kan ze hier meteen bestellen vanaf juni tot september. En in de herfst is het dè moment om ze aan te planten in je tuin!

Tuinen in Beweging biedt daarom nu een selectie aan van verschillende prachtige soorten narcissen, krokussen, sieruien, tulpen, blauwe druifjes, sneeuwroem en sterhyacint.


Natuurlijk biologisch!

We kiezen uitdrukkelijk voor biologische bollen die gekweekt zijn in een natuurlijke omgeving op een biologisch bedrijf zonder dat er chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest bij komen kijken. Gezonde bollen vol energie dus!  En je geeft er de biologische landbouw een steuntje in de rug mee. De bollen komen uit Nederland en zijn SKAL gecertificeerd. Tuinen in Beweging werkt hiervoor samen met Huiberts bio bloembollen uit Nederland.

Bestel je biologische bloembollen nu meteen online! 
Waarom zou je je biologische bloembollen bestellen bij Tuinen in Beweging?

Tuinen in Beweging werkt sinds 2015 samen met de béste biologische bloembollenteler. Wij hebben samen een sterke missie om in elke tuin in België en Nederland biologische bloembollen te zien bloeien. Het geeft namelijk zo veel plezier, het is de eerste nectarbron voor vele diertjes en het zijn supergezonde bollen van de hoogste kwaliteit.


Prijzen

Omdat we werken zonder tussenschakels zijn de prijzen van deze biologische bloembollen zo laag als mogelijk gehouden. Als je grotere hoeveelheden bestelt, zijn de prijzen nog goedkoper. Je vindt ze nergens goedkoper. Zelfs niet-biologische bloembollen worden in tuincentra aan vééll hogere prijzen aangeboden.

Goedkoop én fair én biologisch gaan bij ons perfect samen! Levering

De levering gebeurt per post.

De bloembollen worden vanaf half oktober verstuurd, afhankelijk wanneer je bestelt. 
Wil je grote aantallen bestellen?

Tuinen in Beweging heeft een speciale prijslijst als je grotere aantallen wil bestellen. Hoe meer je bestelt van een bepaalde soort, hoe goedkoper het is voor jou. Dit geldt voor aantallen vanaf 50 stuks per soort.

Wil jij dus een samenaankoop organiseren met je buren, familie, vrienden, vereniging, ...

Of wil jij een mooi kado geven aan al je personeel?  Dat kan zeker!

Vraag deze prijslijst voor grote aantallen op bij info@tuineninbeweging.be.


Eerlijke prijzen voor biologische producten

We houden eerlijke prijzen aan die voor iedereen leefbaar zijn. Door een korte keten aan te houden zijn we een heel pak goedkoper dan de traditionele tuincentra.  En bovendien bio!

Bloembollen zijn bovendien een heel goedkoop product als je kijkt wat je ervoor terugkrijgt! Voor relatief weinig geld tover je je tuin om in een prachtige bloemenzee.


Ons advies

Ik vind het persoonlijk steeds het mooist als bloembollen in grote aantallen worden aangeplant.  Zoals dat soms langs lanen en in parken gebeurt. Dat kan ook in je eigen tuin! Verwen jezelf én je tuin gul met bloembollen want ze zijn de sieraden van je tuin. Je kan de meeste soorten bovendien ook gebruiken als snijbloemen! 

Ik bied de bloembollen aan per 25 stuks, 50 stuks, 100 stuks en 500 stuks. Wil je een veel grotere hoeveelheid bloembollen, stuur me dan een mail met de hoeveelheden, dan maak ik voor jou een prijsofferte op maat.


Snijbloemen uit eigen tuin

Wat is er fijner dat bloemen plukken in eigen tuin! Een boeketje bloemen kost in de bloemenwinkel toch al gauw 25 euro en kijk eens wat een mooie hoop (biologische!) bollen je daar al voor hebt! Een boeket uit eigen tuin is onbetaalbaar!


Wees er snel bij!

Het aanbod aan biologische bloembollen is momenteel nog steeds vrij klein. Het is mogelijk dat bepaalde soorten zijn uitgeput. Wees er daarom als de kippen bij en doe meteen je bestelling. Zo heb je meer kans dat je alle soorten kan krijgen. Wij doen daar ons uiterste best voor, maar op = op! Wie vroeg bestelt, heeft de grootste kans op volledige beschikbaarheid.


Kadootje geven?

Je kan natuurlijk ook een bloembollenpakket kado doen aan iemand! We sturen dit pakketje dan naar die persoon die jij dit graag wil schenken! Een mooi en ecologisch verantwoord geschenk dat veel plezier geeft! Je kan dit eenvoudig aangeven in de webshop. En het is bovendien volledig gratis.


Ik wil je nu al bedanken om bij Tuinen in Beweging je biologische bloembollen te bestellen!

Je maakt hiermee een ecologisch eén ethisch bewuste keuze!

Ik wens je oneindig veel plezier en potentieel geluk gebundeld in onze prachtige bloembollen!


Wil je graag advies over welke soorten passen in je tuin?

Dat kan zeker!  Op deze pagina leg ik je uit welke soorten in het gazon kunnen. De andere soorten die worden aangeboden plant je beter in je borders, die kunnen de concurrentie met gras minder goed aan. 

Kies de kleuren die je aanspreken, kies soorten die je 'raken', dan kan je niets misdoen.

Heb je nog vragen? Stuur me een mail!


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x