Broeikas Lunch Brainstorm

Ik wil heel graag horen wat jij precies nodig hebt om van jouw tuin een pareltje te maken.  Om beter te begrijpen wat de uitdagingen zijn die je tegenkomt en hoe Tuinen in Beweging daar met haar producten en diensten beter op kan inspelen. 

Tijdens een lunch (gratis aangeboden door Tuinen in Beweging) brainstormen we over de essentie van wat jij nodig hebt voor je tuin, welke meerwaarde Tuinen in Beweging jou kan geven, hoe we omgaan met de digitale leeromgeving van het Online Atelier Tuinontwerp en dat uitbreiden met ├ęcht 'in real life' connectie met workshops, co-creatie-dagen en welke formules meest geschikt zijn daarvoor en hoe ze in een nieuwe economisch model (duurzaam en haalbaar voor iedereen) kunnen aangeboden worden.

Deelname is gratis. 

Wanneer?  Dinsdag 30 augustus van 12u00 tot 14u00

Waar? In een restaurantje in Leuven (locatie wordt meegedeeld na inschrijving)

6 plaatsen beschikbaar per lunch. 

Tijdens deze lunch ga ik heel eerlijk en open zijn over alles in het bedrijf Tuinen in Beweging. Daarom vraag ik van jou tijdens deze lunch sessie ook een open mind en je eerlijke mening.

Belangrijk: Je begrijpt dat ik bij inschrijving ook ├ęcht op je aanwezigheid rekenen. Bij laattijdige afzegging of no-show worden de lunchkosten aangerekend.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

To plant a garden is to believe in tomorrow.

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x