Een investering in jezelf

De richtprijs voor het toegangsticket tot de Secret Garden is 1 euro per dag, of 365 euro per jaar. Dat is voor de meeste vrouwen een haalbaar bedrag om aan zichzelf te schenken om hun eigen persoonlijke groei een BOOST te geven. 

Je kan dat op verschillende manieren betalen:

 1 X €365

of in 3 X €121

of een maandelijkse vrije gift.

Ik leg je graag uit hoe dit financieel zorgsysteem werkt. 


We zorgen voor elkaar

Als je mee wilt doen aan het financieel zorgsysteem van Tuinen in Beweging, dan kun je als je minder te besteden hebt ook minder doneren en als je meer te besteden hebt en je dit waard vindt een hoger bedrag doneren. Zo zorgen we voor elkaar en wordt er ook voor mij gezorgd. Daardoor kan ik mijn diensten op deze manier blijven aanbieden voor iedereen die het nodig heeft. Lees meer over deze visie en universele voorwaarden hieronder.


Voorwaarden voor vrije gift

Ik kan de inhoud van de cursussen van de Secret Garden aanbieden op basis van een vrij bedrag vanuit het oogpunt om een zorgsysteem te creëren, vanuit de voorwaarde voor de deelnemer zijn/haar intentie dat:

 • Er een zuiver en eerlijk bedrag wordt gegeven (dit is een gevoel en intentie, niet gekoppeld aan één waarheid of bedrag)
 • De intentie dat je geeft wat je kunt missen of wat je het waard vindt, vanuit een open perspectief dat de één wellicht meer geeft dan de ander. Zodat een ander die minder te besteden heeft begeleiding kan ontvangen. Maar ook dat ik hierdoor kan worden voorzien in wat ik nodig heb om mijn zielsmissie op deze manier uit te kunnen blijven voeren (voor elkaar zorgen).
 • Ik kan dit alleen aanbieden als er vanuit de deelnemer de intentie is om niet vanuit ego(ïsme) hiermee om te gaan, maar zuiverheid, liefde, gelijkwaardigheid en verbinding met je hart.
 • De nieuwe aarde zie ik als een leven vanuit het hart waarbij de intentie belangrijker is dan iets vastleggen dat niet bezield is of op angst gebaseerd. Daarom dat deze manier van werken wordt aangeboden, om voor elkaar te zorgen. Vanuit gelijkwaardigheid en respect voor ieders pad en fase waarin ze zich bevinden. Vanuit eenheid. Ik ben even belangrijk als een ander en andersom. 
 • De hoeveelheid die je geeft is een gevoel van zuiverheid en liefde voor jezelf, voor elkaar en voor het verhogen van het collectieve bewustzijn.
 • Als we met z’n allen zuivere intenties hebben om te groeien, zonder egoïsme (misbruik maken) dan gaat ons hart open, meer stromen en ontstaat overvloed op de meest pure en zuivere vorm.
 • Wat je geeft is energie, je intentie en die zuivere energie wil ik graag in onze samenwerking voelen. De energie die achter je gift ligt, is belangrijk dan het bedrag. Dit is waar het om draait waarom ik dit op deze manier doe. 
 • Je levert een bijdragen aan de groei van jezelf als individu, het collectieve bewustzijn en bouwt zo mee aan een nieuwe aarde. Ik wil graag daarom dat de intentie waarbij je het bedrag bepaalt, past bij de intentie waarom ik het op deze manier aanbied. En dat je er stil bij staat vanuit welke energie je geeft. Geef je vanuit tekort en egoïsme of vanuit zuiverheid en het hart. Dat staat los van welk bedrag je dus geeft. Het gaat om de energie die erachter zit: als die zuiver is, dan klopt het en kan ik het ook vanuit die energie blijven doen. 


 

Praktisch

 • Wil je graag deelnemen aan de Secret Garden? Stuur me dan een bericht naar sofie@tuineninbeweging.be en ik geef je meteen toegang. Welkom!
 • Je ontvangt nadien op maandelijkse basis (bij nieuwe maan) een mail met de vraag voor een vrije gift. Je doet daarmee wat juist voelt voor jou.
 • Alle giften worden geïnvesteerd in het natuurlijk levensonderhoud en het zelf bouwen van een mooie inspirerende ecologische tuin, waar we volop mee bezig zijn. Zodat we ons zielswerk kunnen doen en kunnen co-creëren met andere mooie zielen. En op deze manier bij kunnen dragen aan een mooie wereld.
 • Dit is het rekeningnummer waarop je je vrije gift mag overschrijven:

IBAN: BE44 7310 4047 5445

BIC: KRED BE BB

 


Hieronder lees je meer over:

To plant a garden is to believe in tomorrow.

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x