Gratis inspiratiesessie ‘Levenslessen uit de tuin’

De tuin als bron van levenslessen


gratis inspiratiesessie levenslessen uit de tuin Leuven Vlaams-Brabant tuinontwerp tuinplan tuinarchitect genieten leven rust mooi zen gezellig persoonlijk creatief gemoedelijk webinar tuin tekenen kunst ziel levenspad levensweg tuinpad tuinweg onthaasten vertragen therapie ecologisch natuurvriendelijk klimaatvriendelijk biodivers

Je wil van je tuin een mooie plek maken, dat lijkt me een logische eerste stap! Daarnaast kan je tuin ook een inspirerende plek zijn waar je zoveel kan leren over het leven en over jezelf. 

Met levenslessen die ik gedurende jaren uit mijn eigen tuin verzamelde, laat ik je weer meer zin doen krijgen om àlle schoonheid van je tuin te zien én maximaal naar boven te halen!

Je tuin wil niets liever dan jou blij maken! Spijtig genoeg is dat (nog) niet altijd het geval bij veel mensen die ik ontmoet. Daar wilde ik dus iets aan doen!

Je tuin ligt op je te wachten om ten volle van te genieten. Zin in je tuin, is zin in het leven! 


Kom naar de INSPIRATIESESSIE 'LEVENSLESSEN UIT DE TUIN'

op MAANDAG 12 JUNI om 19u30 | duur: max. 1 uur

Deze sessie is GRATIS en ONLINE. Je ontvangt de deelnamelink na je inschrijving.

Schrijf je snel in via onderstaande knop!


Een levensles verklapt: verander je tuin, verander jezelf

Je zet de stap naar Tuinen in Beweging omdat je iets aan je tuin wil veranderen.

Maar wist je dat dit tegelijk ook dingen in jou in beweging zet? Het zijn onverwachte en subtiele lessen die je tuin voor jou in petto heeft. Levenslessen als verrassende geschenkjes voor jezelf.

Ik vertel je tijdens deze levensverrijkende inspiratiesessie graag veel meer over die subtiele meerwaarden van je tuin, die minder meetbaar en minder zichtbaar zijn. Ze bieden je een oprechte inkijk in jezelf.gratis inspiratiesessie levenslessen uit de tuin Leuven Vlaams-Brabant tuinontwerp tuinplan tuinarchitect genieten leven rust mooi zen gezellig persoonlijk creatief gemoedelijk webinar tuin tekenen kunst ziel levenspad levensweg tuinpad tuinweg onthaasten vertragen therapie ecologisch natuurvriendelijk klimaatvriendelijk biodivers


WAT MAG JE VERWACHTEN VAN DEZE INSPIRATIESESSIE?

  • De 3 mindshifts die jouw tuin je helpt maken
  • Levenslessen uit jouw tuin die je instant blijer maken
  • Een praktisch lijstje van meteen toepasbare tips


Tuinwijsheid in 7 levenslessen

Ik neem je voor deze sessie met plezier mee naar mijn eigen tuin en de levenslessen die ze voor mij en mijn gezin in zich draagt. Deze tuinwijsheid lijkt me vrij universeel te zijn, zoals ik kan zien bij mijn klanten die hun tuin - en dus ook zichzelf - al in beweging zetten. 

Met de levenslessen die ik met jou zal delen in de sessie, komt jouw eigen droomtuin weer wat concrete stapjes dichterbij. Dat beloof ik je!


Schrijf je hier in voor de inspiratiesessie op maandag 12 juni!

Ik vertel je in deze korte video meer over wat je mag verwachten tijdens de webinar 'Levenslessen uit de tuin':

gratis inspiratiesessie levenslessen uit de tuin Leuven Vlaams-Brabant tuinontwerp tuinplan tuinarchitect genieten leven rust mooi zen gezellig persoonlijk creatief gemoedelijk webinar tuin tekenen kunst ziel tuinpad levenspad levenspad tuinweg levensweg biodivers ecologisch natuurvriendelijk klimaatvriendelijk onthaasten vertragen inheems planten bloemen organisch bijen vogels insecten

Het zou geweldig zijn én heel gezellig als je ook al je ook al je vrienden uitnodigt om in te schrijven! Deel gerust dit bericht! Dankjewel!

Zin gekregen om jouw tuin én jezelf in beweging te zetten? 

Sofie ontwierp speciaal voor jou het ONLINE ATELIER TUINONTWERP of kortweg OAT. Je krijgt toegang tot een schat aan informatie en tools om zélf je eigen(zinnige) tuin te ontwerpen.

Het OAT-pakket omvat àlle handvaten die jij nodig hebt om je tuin om te vormen tot jouw droomtuin. Met een haalbaar stappenplan ontwerp je in 8 weken jouw unieke tuinplan. Bovendien krijg je persoonlijke begeleiding van Sofie!

VIP ALERT!!! Je kan genieten van exclusieve VIP-voorwaarden op de aanschaf van het ONLINE ATELIER TUINONTWERP als je de inspiratiesessie 'Levenslessen uit de tuin' van maandag 12 juni volgt!!!

Als je je hiervoor inschrijft, kom je op de VIP-lijst van het Online Atelier Tuinontwerp. Enkel wie op die VIP-lijst staat, zal kunnen genieten van onweerstaanbare voorwaarden. 

Tijdens de inspiratiesessie word je een héél bijzonder aanbod gedaan dat je écht niet wil missen!Boek Zet je tuin in beweging

Wees snel als je nog een boek wil bemachtigen! Ze zijn bijna uitverkocht!

Zelf je tuin ontwerpen? Je kan je NU inschrijven in het OAT!

Het Online Atelier Tuinontwerp is voor iedereen die graag zelf zijn of haar tuin wil ontwerpen en daar ook tijd in kan en wil steken. Tuinen in Beweging creëerde een stappenplan om op een haalbare manier, namelijk in 8 stappen, zelf te komen tot een tuinplan. Je kan je nu inschrijven tot zondagavond 18 juni met 30% korting! Gebruik kortingscode STARTZOMER2023.

De Proeftuin

De proeftuin is een experimenteerplek voor iedereen die zin heeft in een eetbare tuin te starten, te leren, informatie te delen en samen te verbinden rond het thema moestuin aka eettuin.

De superpower van bomen

Interessante documentaire over de wondere wereld van bomen.

Boek Zet je tuin in beweging

VAKANTIE IN ZICHT? Met beide benen al in vakantiemodus en in je zwemvijver of hangmat? Werk je rustig verder op het ritme van de zomer? We wensen jullie allemaal VAN HARTE EEN DEUGDDOENDE ZOMERTIJD in jouw tuin! Mag er nog EEN BOEK bij?!

Wat heb jij nodig voor je tuin?

Ik leg je uit op welke verschillende manieren ik je kan helpen om jouw tuin om te vormen naar jouw droomplek.

Doe mee aan de GRATIS (online) workshop in september!

Ben je klaar om je tuin om te vormen naar je droomtuin? Na deze workshop sta je al stappen dichter bij je droomtuin. Deze online workshop is volledig GRATIS!

Meer kleur in je tuin (online mini cursus)

Na deze cursus weet je precies wat je gaat doen in je tuin om op elke plek een harmonisch kleurenpalet te creëren met de juiste planten.

Als dit niet het goeie moment is om je tuin een nieuwe start te geven, wanneer dan wel?

Maak je tuin in 30 dagen tijd klaar voor de lente! Na die maand weet je precies wat je wil in je tuin. Die helderheid helpt je om de juiste stappen te zetten naar je droomtuin.

Dankjewel!!!

De bloembollenactie was een succes en omdat ik die altijd verbind aan een 'hoger doel', steun je met je aankoop van bio bloembollen ook meteen een concreet project, namelijk bloembollen voor de tuin van wzc De Wingerd in Leuven.

Bloembollen in het gras

Bloembollen

Is een ecologische tuin een wilde tuin?

ecologisch versus wilde tuin

Over zaaien en oogsten

Over zaaien en oogsten

Bereken je tuinscore met "Mijn Tuinlab"

Bereken je tuinscore met "Mijn tuinlab". Natuurpunt, het Kenniscentrum tuin+ van de Erasmushogeschool Brussel en KU Leuven lanceeen samen het online platform Mijn Tuinlab.Het project wordt ondersteund door een begeleidingscommissie met Departement Omgeving, Informatie Vlaanderen, UAntwerpen, UGent, HOGent, en Scivil.

Lancering Online Atelier Tuinontwerp

De gloednieuwe online e-course is klaar! Je kan nu zelf aan de slag om je tuin te ontwerpen, stap-voor-stap naar je droomtuin. Onder deskundige begeleiding van Tuinen in Beweging heb je alles in handen om aan de slag te gaan.

Zin om je tuin zélf te ontwerpen (maar mét begeleiding)?

Het Online Atelier Tuinontwerp is voor iedereen die graag zelf zijn of haar tuin wil ontwerpen en daar ook tijd in kan en wil steken. Tuinen in Beweging creëerde een stappenplan om op een haalbare manier, namelijk in 8 stappen, zelf te komen tot een tuinplan.

Walking in the Garden on the Isle of Joy

Paradise can be closer than you think! And Sofie (Tuinen in Beweging) can help you to create it.

Je tuin: een antidotum voor onzekere tijden

Op dit moment ben ik nog steeds actief aan het werk.Ikzelf leg momenteel ook de laatste hand aan het in elkaar steken van de online cursus tuinontwerp die hier binnenkort beschikbaar zal zijn voor jou. Voordelen van online je tuin ontwerpen: * je kan het van thuis uit doen

Gelukkig Nieuw Jaar!

Ik wens jou een mooi gezond en gelukkig nieuw jaar!

Nieuwe data voor workshops

Wil je graag zélf je tuin ontwerpen? Heb je zin om een plan te hebben voor je tuin? Een rode – groene – draad waarmee je handvaten hebt om echt aan de slag te gaan in je tuin. Sta je te popelen om echt zelf aan de slag te gaan met vormen en lijnen voor je tuin?

24 juli 2019

Tuinen in Beweging draagt haar boompje bij

22 mei 2019

Hoger doel van Tuinen in Beweging

7 mei 2019

Gratis tuinadvies NU zondag

In samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant geef ik samen met enkele andere tuinontwerpers een uurtje gratis advies over je tuin.

7 mei 2019

Zin om je tuin zelf vorm te geven?

19 april 2019

Komt goed!

15 april 2019

Trek je tuin naar binnen!

10 januari 2019

Workshop tuinontwerp: 20 en 27 maart

Tijdens 2 halve dagen maken we stap-voor-stap een écht plan voor je tuin. Ik geef je op een eenvoudige manier enkele principes mee waarmee je aan de slag kan.

19 februari 2019

Tuinen in Beweging op ROB TV

Tuinen in Beweging op ROB TV

10 januari 2019

Workshop tuinontwerp: 27 feb en 13 maart

17 oktober 2018

Ode aan Piet en Anja Oudolf

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x