Zelf je tuin ontwerpen? Je kan je tot vrijdag inschrijven in het OAT!

Het geluk van je tuin ZELF te ontwerpen is groot, maar hoe begin je eraan?

De tuin heeft momenteel een enorme aantrekkingskracht op velen onder ons. En in de herfst is er minder werk buiten en heb je wat meer tijd om binnen plannen te maken voor je tuin. Maar waar begin je nu best? Wat zijn de eerste stappen die je best neemt in je tuin? Wat als je nog geen echt plan hebt voor je tuin?

Tuinen in Beweging creëerde een stappenplan om op een haalbare manier, namelijk in 8 stappen, zelf te komen tot een tuinplan.

Met online video's, haalbare, behapbare én aangename huiswerkjes doorloop je gedurende een maand tijd een wonderlijk proces en heb je nadien alles wat je nodig hebt om je tuin vorm en kleur te geven.

Voor mensen die zelf graag nadenken over hun tuin, die hier ook mee willen bezig zijn en nu wat tijd hierin willen steken (ongeveer 2 à 4u per week): een absolute aanrader! In 8 weken tijd heb je dan je hele plan uitgetekend!

Bovendien kan je het volledig op je eigen ritme doen, krijg je online feedback en begeleiding van Sofie van Tuinen in Beweging die deze cursus met hart en ziel heeft vormgegeven.

Meer info over de 8 modules vind je hier:


De deuren van het Online Atelier gaan VANDAAG open en sluiten weer op vrijdag 26 november 23u50.


Schrijf je nu in


Op maandag 22 november gaf ik een Lunch Webinar om 12u30 waar je vrijblijvend naartoe kon komen en waar ik je alle uitleg geef over hoe jij met hulp van het Online Atelier Tuinontwerp je tuin kan omvormen tot je droomtuin. 

Klik hier als je het webinar wil herbeluisteren


Heb je nog vragen, dan kan je een (online) afspraak inboeken en bekijken we samen wat jij nodig hebt voor jou tuin.

Boek hier een (online) afspraak in (max 30 min)


Als je nog vragen hebt of nog twijfelt, laat het me dan weten!


Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om je te laten helpen door Tuinen in Beweging? In deze video help ik je verder om zelf te kiezen uit het aanbod van Tuinen in Beweging.Ik wens iedereen deze herfst veel plezier in zijn tuin!To plant a garden is to believe in tomorrow.

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x