Zin om je tuin zélf te ontwerpen (maar mét begeleiding)?

Het geluk van DIY je tuin ontwerpen, maar hoe begin je eraan?

De tuin heeft momenteel een enorme aantrekkingskracht op velen onder ons. De lente laat zich voelen en we zijn bovendien veel meer thuis dan anders. Dus veel meer dan anders zijn onze ogen gericht op ons eigen perceeltje geluk. Maar waar begin je nu best? Wat zijn de eerste stappen die je best neemt in je tuin? Wat als je nog geen echt plan hebt voor je tuin?

Tuinen in Beweging creëerde een stappenplan om op een haalbare manier, namelijk in 8 stappen, zelf te komen tot een tuinplan.

Met online video's, haalbare, behapbare én aangename huiswerkjes doorloop je gedurende een maand tijd een wonderlijk proces en heb je nadien alles wat je nodig hebt om je tuin vorm en kleur te geven.

Voor mensen die zelf graag nadenken over hun tuin, die hier ook mee willen bezig zijn en nu wat tijd hierin willen steken (ongeveer 4u per week): een absolute aanrader!

Bovendien kan je het volledig op je eigen ritme doen, krijg je online feedback en begeleiding van Sofie van Tuinen in Beweging die deze cursus met hart en ziel heeft vormgegeven.

Meer info over de 8 modules vind je hier:


De deuren van het Online Atelier gaan open net voor nieuwe maan, zodat we deze cursus samen kunnen doen op het ritme van de maan.


Als je nog vragen hebt of nog twijfelt, laat het me dan weten!

Ik wens iedereen deze herfst veel plezier in zijn tuin!To plant a garden is to believe in tomorrow.

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x