WIE ZIJN WIJ?

Elke tuin heeft zijn eigenheid (net als een levend wezen), zijn krachtige plekken waartoe je wordt aangetrokken. Die probeer ik optimaal tot zijn recht te laten komen in het ontwerp zodat je echt voelt dat alles zijn juiste plaats heeft en de tuin straalt als een pareltje! Hier kan jij volop genieten!

Over Sofie

Ik ben Sofie Hoste, geboren in 1974 (reken zelf maar uit!) en ik ben blij om jullie mee te delen dat ik na een lange tocht met talrijke interessante en inspirerende omzwervingen terug ben thuisgekomen bij mijn passie voor tuinen!

Over Nathalie

Heel binnenkort lees je hier meer!

Onze visie op tuinen

Jouw tuin is het stukje aarde dat jij kan omvormen tot je eigen plek: thuiskomen in je eigen tuin. Wat is er heerlijker dan tijdens of na een drukke dag tot rust te komen in je eigen prachtige tuin? Een mooie tuin nodigt uit om te genieten.

Ons manifest

Ik ontwerp en creëer ecologische tuinen omdat ik geloof dat schoonheid creëren in tuinen van de wereld een mooiere plek maakt. Wil je meer weten wat mijn grote drijfveren zijn? Je leest in mijn manifest of we een KLIK hebben in het soort tuinen die jij en ik mooi vinden.

Waarom ontwerp ik tuinen?

Dit is het verhaal van Sofie. Waarom ben ik tuinontwerper? Waarom doe ik zo graag wat ik doe? Wat drijft mij om mensen zélf hun tuinen te laten ontwerpen (met mijn begeleiding)?

Velt

Ik werkte van 2000 tot 2007 als stafmedewerker bij Velt vzw rond thema's siertuin, moestuin en biologische landbouw. Als zelfstandige tuinontwerper ben ik nog steeds trouw aan het ecologisch gedachtengoed van Velt vzw.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x