Over mijzelf

Ik ben gepassioneerd door het creëren van schoonheid. En het liefst ben ik daarbij bezig met levende materie, omdat dat aardend werkt, en zo kom ik uit in de tuin. Die twee zaken gecombineerd, schoonheid creëren in tuinen is een enorme drijfveer voor mij. Het is iets sterkers dan mezelf. Alsof ik gedreven word om dit te doen. Het is dan ook overduidelijk mijn opdracht in dit leven is om met deze passie aan de slag te gaan. Het bezig zijn met tuinen geeft me veel en oprecht plezier, voor mij is elke tuin (hoe klein of hoe groot ook) een oneindige bron van inspiratie en ik kan me er helemaal in uitleven.

Het fascineert me om van een tuin een sprankelend harmonisch geheel te maken zodat die veel positieve energie uitstraalt. Juiste verhoudingen en vormen zoeken om het geheel te doen kloppen. Spreek me over de Gulden Snede, de Geheime Geometrie en de Fibonacci reeks en ik hang aan je lippen: goddelijke verhoudingen die kunst en natuur verbinden in alle tijden en culturen: pure magie! Ik hou ervan om het ontwerpen van een tuin als een vorm van kunst te zien. Het tekenen van een tuinplan is immers een wonderlijk proces dat plaatsvindt, steeds in andere vormen, kleuren en geuren: een oneindige variatie.  Ik geraak er nooit op uitgekeken. Ik leer altijd bij.

Ik geniet met volle teugen en met heel mijn hart van tuinen te tekenen. Ik heb meer ideeën dan ik ooit ga kunnen gebruiken. En ik wil mijn talent van creativiteit graag steeds opnieuw uitdagen. Elke tuin waar ik meer schoonheid kan creëren is voor mij een geslaagde missie in mijn groots plan om op zoveel mogelijk plaatsen zoveel mogelijk schoonheid te creëren.


To plant a garden is to believe in tomorrow.

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x