22 mei 2019

Hoger doel van Tuinen in Beweging

Ik vind het als ondernemer heel belangrijk om nauw betrokken te zijn bij de maatschappij en mijn vrijwillig steentje bij te dragen waar ik dat kan.

Zo heb ik afgelopen winter een tuinplan uitgetekend voor Hét Ontmoetingshuis. Dit is een fantastisch initiatief van de Zorgcirkels Jongdementie om mensen met jongdementie en hun begeleiders op te vangen, maar vooral om mooie waardevolle dingen samen te doen.  We zetten samen met de mensen en de vrijwilligers die daar actief zijn de tuin in beweging de komende jaren, zodat het een gezellige plek wordt waar iedereen graag naartoe komt.

Ik schonk en plantte in het najaar ook 215 bloembollen aan in deze tuin, die kwamen vanuit de biologische bloembollenactie die ik elk jaar organiseer.  Benieuwd hoeveel ik er dit najaar weer ga kunnen aanplanten in hun tuin!

Daarnaast kan je momenteel ook de ‘Komt Goed’-pins kopen bij mij, dat is voor mij een symbool om Wim een hart onder de riem te steken en alle andere mensen met darmkanker.

Uit dankbaarheid voor deze topjob die ik mag doen, en voor de superfijne klanten die ik telkens weer mag verwelkomen, geef ik graag iets terug aan de wereld.

Met de tuinplannen die ik ontwerp én met deze hogere doelen wil graag mijn bijdrage leveren aan een mooiere wereld.

To plant a garden is to believe in tomorrow.

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x