Lof

Ik ben zo oneindig dankbaar voor de fijne contacten met mijn klanten. Jullie geven me zoveel zin en enthousiasme om een juweeltje te maken van jullie tuin. Telkens opnieuw wil ik graag al jullie wensen en dromen realiseerbaar maken door mee op zoek te gaan naar de juiste vormen, de juiste plaats, de juiste materialen, … Dank jullie voor jullie vertrouwen!

star
star
star
star
star

Dag Sofie, Ik wilde je toch even laten weten dat we heel blij zijn met het prachtige houten terras dat Wouter maakte. Het is super geslaagd. Ook de bloemenborder die je samenstelde blijft maar bloeien, ongelooflijk.

ANNE OVER DE AANLEG VAN HAAR TUIN:

star
star
star
star
star

Ik vind Sofie een geweldig persoon. Ze straalt een enorme rust uit en ze geeft de cliënt de ruimte en tijde om het proces op zijn/haar tempo te doorlopen. Met raad sta je terzijde. Gewoonweg geweldig om mee samen te werken. Zonder enig “puss” of druk. Ik vond iedere ontmoeting tof en een leerrijk proces. De grote meerwaarde van deze aanpak zijn: haar openheid, ruimte en respect en haar toffe ideeën. Ik vond de skype gesprekken een goede oplossing voor tussendoor vragen te beantwoorden.

INGRID LIET HAAR TUIN ONTWERPEN DOOR SOFIE:

star
star
star
star
star

Ik kan Tuinen in Beweging aan iedereen aanraden! Je kan rekenen op een eerlijke aanpak. Er werd goed geluisterd naar mijn verwachtingen. Ik kreeg een origineel en inspirerend plan voor mijn tuin, waarin ik me meteen kon vinden. Ik apprecieer ook het ecologisch aspect, waarbij elk gebruik van pesticiden wordt vermeden.

WERNER LIET EEN TUINONTWERP OPMAKEN VOOR ZIJN TUIN:

star
star
star
star
star

Ik heb echt een superplan gekregen dat mijn verwachtingen overtreft.

KOEN OVER HET TUINONTWERP:

star
star
star
star
star

Dag Sofie, De lente barst uit…Ik stuur je een sfeerfoto van een deeltje van de 200 ‘Papillon Blanc’ narcissen die ik bij jou bestelde vorig najaar en die nu in volle glorie staan te glunderen in mijn boomgaard. Ze zijn subtiel en prachtig. Ik wil je ook nog zeggen dat ik je mailtjes steeds met plezier lees, we zitten op ‘dezelfde golflengte’. Hartelijke groeten, Greta

GRETA BESTELDE BIOLOGISCHE BLOEMBOLLEN:

star
star
star
star
star

We kunnen Tuinen in Beweging zeker aanraden omdat ze een bijzondere manier en aanpak heeft die je persoonlijkheid respecteert, je gevoel en toch op een hele creatieve manier je oorspronkelijke idee en droom van je eigen tuin omzet in de breedst mogelijke zin ervan, bekeken vanuit alle mogelijke invalshoeken. De meerwaarde zit hem voor ons vooral in de nauwe samenwerking en het groeiproces.

ADÈLE LIET HAAR NIEUWE TUIN ONTWERPEN:

To plant a garden is to believe in tomorrow.

keyboard_arrow_up
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x