Lof

Ik ben zo oneindig dankbaar voor de fijne contacten met mijn klanten. Jullie geven me zoveel zin en enthousiasme om een juweeltje te maken van jullie tuin. Telkens opnieuw wil ik graag al jullie wensen en dromen realiseerbaar maken door mee op zoek te gaan naar de juiste vormen, de juiste plaats, de juiste materialen, … Dank jullie voor jullie vertrouwen!

star
star
star
star
star

Het Online Atelier Tuinontwerp is een heel leuk concept hoe dat Sofie het doet. Ze maakt dat de mensen die meedoen er echt wel aan beginnen, ook al voelt het in het begin wat onwennig om zelf vormen en lijnen te tekenen voor je tuin. https://vimeo.com/659672160

Lieve O.

star
star
star
star
star

Dankjewel voor je snelle antwoord en de tip van de stapstenen. We genieten elke keer bij het thuiskomen van de mooie aanleg, dank je wel!

Ellen over haar 1:1 tuinontwerp en aanleg

star
star
star
star
star

Jouw nieuwsbrieven inspireren mij telkens weer waarvoor heel veel dank!

Katleen over de gratis nieuwsbrieven (tuintips)

star
star
star
star
star

Ik ben de Online Atelier Cafés in het Online Atelier Tuinontwerp aan het inhalen. Heel interessant om de beplantingsplannen van jou te zien. Waauw, heel mooi! En het stukje van de "waves" kende ik ook nog niet. Ik heb er weer helemaal zin in! Bedankt en nu terug naar de les :-).

Lieve S. over het Online Atelier Tuinontwerp

star
star
star
star
star

Als ik terugkijk op de afgelopen twee maanden dan heb ik heel wat doorlopen. Het was fijn om de modules te doorlopen, ook al kon ik niet meteen met alles aan de slag, er werd telkens een laagje gelegd waar ik kon op verder bouwen. soms liep ik tegen dingen aan, te weinig kennis, te weinig tijd ... Dat weerhield me niet om door te doen waardoor ik merkte dat ik toch telkens een stap had gezet. Waar ik vastliep was geen keuze kunnen maken in wat ik echt wil. (haha, waar kom ik dit nog tegen). Ik vind veel dingen mooi en nu vinden wat er echt in deze tuin past is telkens een evenwichtsoefening waar ik nog mee aan het oefenen ben. Wat goed ging was het volhouden, toch doorgaan en loslaten wat niet lukte. De modules hebben me daar zeker in geholpen. Ik heb heel wat ideeën opgetekend die ik nu aan het ineenpuzzelen ben.

Katrien over het Online Atelier Tuinontwerp

star
star
star
star
star

De tuin ziet er ondertussen al heel anders uit, we zijn blij dat we jouw hulp hiervoor hebben ingeschakeld en dankbaar dat je zo'n mooi plan maakte.

Tanya over haar 1:1 tuinontwerp

star
star
star
star
star

Misschien vreemd dat ik jou een mail stuur, maar ik kan niet anders. Tussen alle kleurloze websites over tuinen (er zijn er helaas een hoop) vond ik die van jou. En ik kan niet anders dan te zeggen dat het een heerlijkheid was om die te lezen. Eerlijke foto's, poëtische teksten, frisse aanbiedingen, inspirerende projecten en een warme betrokkenheid naar de klant toe. Je ontwerpt niet gewoon, je betrekt de klant en dat is een verademing om te zien. Dus bedankt om mij te inspireren en mij goesting te geven om hierin verder te gaan.

Eef over de website

star
star
star
star
star

Ik vind het heel leuk om deel te nemen aan jouw cursus. Wat mij het meeste plezier gaf was om mijn stukje waar ik mijn aandacht op richt klaar te maken voor verdere stappen. En wat me deugd deed was om een tijd lang voor dat plaatsje te gaan staan en zo proberen te voelen wat ik er graag zou willen zien veranderen om mij er goed te voelen als ik erlangs wandel. Bedankt voor de goede raad en vooral voor het mogen volgen op eigen tempo.

Bie over de mini cursus '30 dagen tuin challenge'

star
star
star
star
star

Ik vond het heel interessant van het begin tot het eind met de lijst van de bomen en struiken die goed zijn voor het milieu en die helpen om de verandering tegen te gaan, als einde. Ik hoop te volle een steentje op dat vlak te kunnen bijdragen. Bedankt Sofie, ik wens je nog veel succes met je online cursussen!

Ann over de mini cursus '30 dagen tuin challenge'

star
star
star
star
star

Ik geniet zooo van de tuin met de meisjes! Duizendmaal dank!

Senna over het 1:1 tuinontwerp en de aanleg

star
star
star
star
star

Wat een prachtige insteek, Sofie, je tuin als coach. Ik lees je mail en zelfs zonder dat ik er nu ben geweest, merk ik al een verandering in mijn kijk op mijn stadstuintje. Mijn tuin als levend wezen waar ik te gast ben en die ik naar mijn ideeën vorm mag geven zolang ik hier woon. Dat is nog eens een cadeau! Dank je wel dat je me met je woorden zo naar mijn tuin laat kijken.

Karin over de gratis tuintips

star
star
star
star
star

Nogmaals dank je wel voor je hulp bij onze tuin in wording! Er is al veel gedaan, en er moet nog wel wat gebeuren... maar in ons hoofd zien we het helemaal voor ons! Bedankt!

Tamara over de tuincoaching

star
star
star
star
star

Het Online Atelier Tuinontwerp is de leukste cursus om zelf een droomtuin te creëren. Op mijn eigen tempo wordt het steeds mooier!

Carla over het Online Atelier Tuinontwerp

star
star
star
star
star

Dag Sofie, Ik wilde je toch even laten weten dat we heel blij zijn met het prachtige houten terras dat Wouter maakte. Het is super geslaagd. Ook de bloemenborder die je samenstelde blijft maar bloeien, ongelooflijk.

Anne over het 1:1 tuinontwerp en de aanleg

star
star
star
star
star

Ik vind Sofie een geweldig persoon. Ze straalt een enorme rust uit en ze geeft de cliënt de ruimte en tijde om het proces op zijn/haar tempo te doorlopen. Met raad sta je terzijde. Gewoonweg geweldig om mee samen te werken. Zonder enig “puss” of druk. Ik vond iedere ontmoeting tof en een leerrijk proces. De grote meerwaarde van deze aanpak zijn: haar openheid, ruimte en respect en haar toffe ideeën. Ik vond de skype gesprekken een goede oplossing voor tussendoor vragen te beantwoorden.

Ingrid over haar 1:1 tuinontwerp

star
star
star
star
star

Ik kan Tuinen in Beweging aan iedereen aanraden! Je kan rekenen op een eerlijke aanpak. Er werd goed geluisterd naar mijn verwachtingen. Ik kreeg een origineel en inspirerend plan voor mijn tuin, waarin ik me meteen kon vinden. Ik apprecieer ook het ecologisch aspect, waarbij elk gebruik van pesticiden wordt vermeden.

Werner over het 1:1 tuinontwerp en aanleg

star
star
star
star
star

Ik heb echt een superplan gekregen dat mijn verwachtingen overtreft.

Koen over het 1:1 tuinontwerp

star
star
star
star
star

Dag Sofie, De lente barst uit…Ik stuur je een sfeerfoto van een deeltje van de 200 ‘Papillon Blanc’ narcissen die ik bij jou bestelde vorig najaar en die nu in volle glorie staan te glunderen in mijn boomgaard. Ze zijn subtiel en prachtig. Ik wil je ook nog zeggen dat ik je mailtjes steeds met plezier lees, we zitten op ‘dezelfde golflengte’. Hartelijke groeten, Greta

Greta bestelde biologische bloembollen

star
star
star
star
star

We kunnen Tuinen in Beweging zeker aanraden omdat ze een bijzondere manier en aanpak heeft die je persoonlijkheid respecteert, je gevoel en toch op een hele creatieve manier je oorspronkelijke idee en droom van je eigen tuin omzet in de breedst mogelijke zin ervan, bekeken vanuit alle mogelijke invalshoeken. De meerwaarde zit hem voor ons vooral in de nauwe samenwerking en het groeiproces.

Adèle over het 1:1 tuinontwerp en aanleg

To plant a garden is to believe in tomorrow.

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x