rondleiding secret garden tekst

Rondleiding in de Secret garden

Dit zijn de 11 cursussen die momenteel in de Secret Garden op jou staan te wachten! 1. Ont-Moet-Ing MET JEZELF

Deze cursus is voor alle vrouwen die zichzelf beter willen leren kennen, begrijpen en willen leren om dichter bij zichzelf te staan. Vrouwen die de zoektocht naar hun levensopdracht ter harte willen nemen omdat ze – net als ik – hunkeren naar meer diepgang en vervulling in hun leven. We leren ook om in onze vrouwelijke kracht te gaan staan, en vooral: op de juiste zachte maar krachtige vrouwelijke manier.


2. MAAN-TIJDEN

Als vrouw zijn we vaak vervreemd van onze link met de maan. Maar wat een heerlijk gevoel om je er terug mee te verbinden en hierdoor je verbonden te voelen met het grotere geheel. De cursus ‘Maan-tijden’ geeft je praktische handvaten om terug op het ritme van de maan te leven. Ik leer je hoe je terug in evenwicht kan komen, over het verschil tussen de rode cyclus en de witte, over PMS, over hoe allerlei cyclussen precies in elkaar passen en over allerlei belangrijke dingen die vrouwen terug in hun natuurlijke cyclus brengen. Deze cursus is voor de BASIS van hoe ik wil leven, daarom maak ik alle nieuwe cursussen ook op het ritme van de maan, zodat we als vrouw terug écht dat natuurlijke ritme gaan integreren in ons leven.


3. Running to stand still

Het is werkelijk héérlijk om jezelf in beweging te zetten en de stroom aan inspiratie die daaruit vrijkomt is waanzinnig. Unstoppable! Deze cursus geeft je inspiratie, ideeën en tips om jezelf in beweging te zetten en te leren omgaan met de dingen die je onderweg tegenkomt. Er zitten ondertussen 21 lessen in deze cursus maar er zullen er nog geregeld bij komen. Het blijft namelijk verder borrelen… Geschikt voor iedereen die graag meer wil bewegen in haar leven, maar die een afkeer heeft tegen prestatiegericht sporten. In deze cursus gaan we wég van die prestatie, op zoek naar inspiratie.


4. De 12 Heilige Nachten

HerBRONnen en STILTE maken om bij jezelf te komen in de periode tussen kerstmis en rond nieuwjaar. De cursus is een prachtige manier om het afgelopen jaar mooi af te ronden en het nieuwe goed in te zetten. Het is een reflectie naar wat er was én ook een voorbereiding op wat in ons leven gaat komen. Het is even tijd nemen voor jezelf (in deze vaak drukke dagen) en even naar binnen keren om te voelen wat je voelt. Dit is een 12-daagse innerlijke reis rond een door jou gekozen thema.

Deze cursus is de enige die verbonden is aan een bepaald tijdstip. We starten hier elk jaar mee half december. Ik hoop van harte dat je deze 12 Heilige Nachten als geschenk aan jezelf wil geven.


5. Leven in overvloed

Het doel is om een mindshift te maken bij jezelf. Vaak betrap ik mezelf erop dat ik vanuit schaarste denk. Het zit diep ingebakken in mijn gewone doen en denken. Waarschijnlijk is dat ook bij jou het geval op bepaalde vlakken in je leven. Dat gaan we shiften en leren denken vanuit overvloed. Omdat het gewoon veel fijner en aangenamer is om vanuit dat gevoel te leven. Overvloed is voor mij het gevoel dat er genoeg is. Het gaat dus niet over excessen maar wel over heerlijk kunnen ontspannen en tevreden zijn dat er genoeg is.

Deze eerste 9 lessen zijn een eerste onderdompeling in het grote rijk van overvloed, met 9 speelse experimenten (gebaseerd op het boek E Squared van Pam Grout).  Later wordt dit thema zeker verder uitgediept want het is de basis van een gelukkig leven voor mij. Door meer en meer te gaan leven in en vanuit overvloed voel ik me steeds gelukkiger in mijn vel en in mijn leven! In deze cursus starten we met 9 experimenten die bij mij een mindshift veroorzaakten!


6. Lucky me!

Een cursus over geluk, gelukkig zijn, gelukt zijn of simpelweg 'zijn'... Zoals de meeste cursussen in de Secret Garden verloopt deze cursus ook op het ritme van de maan. We starten op nieuwe maan en elke week leggen we een focus op een bepaald stuk van gelukkig zijn: focus op dankbaarheid, op overvloed, op rust en op gewoon 'zijn'. En dit alles op het natuurlijke vrouwelijke ritme van de maan en van jou zelf.


7. Win your Life

Deze cursus duurt een maan(d) en heeft de focus op ZELFZORG. Een maand focussen op goed voor jezelf zorgen. Deze cursus verloopt ook volledig op jouw ritme van de maan. We starten altijd op nieuwe maan. De eerste week focussen we op beweging en buiten zijn. De tweede week op voeding voor je lichaam en ziel. De derde week gaat het over de zoektocht naar je diepste verlangen. De laatste week van deze cursus gaat over rust zoeken en... vinden.

 


8. Start your (s)Hero's Journey

Deze (s)Hero's Journey is voor alle vrouwen die toe zijn aan de eerste stap op weg naar een nieuw en ander leven. Een plek waar je opstaat na tegenslagen en je niet meer laat tegenhouden door de beperkingen van je lichaam of de situatie waar je in zit. Waar je andere vrouwen ontmoet, die ook na lange tijd, echt willen gaan staan voor wie ze zijn en die toe zijn aan het maken van hun eigen sHero's Journey!  Omdat het tijd wordt dat je het leven in je eigen hand neemt en je hart vult met plezier en moed!  Deze cursus gaat ook volgens de cyclus van de maan en kan je starten op een nieuwe maan. Je kan deze heldentocht eindeloos herhalen totdat je het leven van jouw dromen leeft! 

 9. Mind your soul

We gaan in deze cursus leren hoe we met onze gedachten onze werkelijkheid kunnen scheppen. Hoe je je lichaam kan genezen door gezonde helende gedachten te hebben. En hoe krachtig die gedachten kunnen zijn. Dit wordt een heldere maan(d)cursus die je leven een sterk positieve wending kan geven. Ik baseer me hiervoor op een boek van Joe Dispenza. Ik geef deze mini cursus een waarde van €50 (maar misschien heb je nadien wel het gevoel dat je de lotto hebt gewonnen!).10. Soul work

De kracht van gedachten is groot. Dat weet ik wel maar ik wil er nog meer in gaan oefenen, tijdens het gewone leven van alledag.

Ik wil mijn monkey mind die soms alle kanten lijkt op te gaan, wat temmen en mezelf oefenen in positievere gedachten, omdat ik WEET dat ik daar gelukkiger van word. Oefening baart kunst.


11. Less is luxe

Declutteren of ontrommelen, daar gaat deze cursus over.

Op het eind van de winter, voor de lente start, heb ik vaak kriebels om op te ruimen, plaats te maken voor iets nieuws, in mijn huis en hoofd.

Ik vind het een mooi jaarlijks ritueel en het hoeft voor mij niet té drastisch aangepakt te worden maar gewoon stap-voor-stap hoekje-per-hoekje ontrommelen.

En wat hou ik van rituelen en zo van die mooie gewoonten die terugkeren: the circle of life!
De drie peilers

Vanuit mijn eigen verlangen distileer ik 3 peilers van de Secret Garden:

1. SAMEN is veel leuker en verbinding maken met elkaar kan (volledig vrijblijvend) door je eigen ervaringen te delen onder elke les.

2. De inhoud kort en krachtig bundelen zodat het be-hapbaar is in ons drukke leven!

3. Bij elke les actieve actiepunten formuleren naar jou zodat er een echte beweging ontstaat in jezelf én in de Secret Garden. Zodat je voelt dat je LEEFT. Dat je in beweging bent.

Trakteer jezelf!

Bovendien krijg je als EXTRA inspiratie een aantal pagina's om jezelf te trakteren met inspirerende boeken, podcasts, personen, muziek, quotes en plekken... Heerlijk om in rond te zwerven.Praktisch


Als je dat wil, kan je meteen van start gaan! Je kan je vandaag nog inchrijven. Wacht niet te lang, want het is echt een groot geschenk aan jezelf! 


Hieronder lees je meer over:
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x