Groene Bedrijventerreinen

Wat is de meerwaarde van groen voor je personeel?

Ondertussen zijn er veel studies die unaniem aantonen dat een groene omgeving gezond maakt. Het kunnen rondwandelen in groen, of het zitten in groen, of zelfs het uitzicht op groen doet stress significant dalen, waardoor er minder gevaar is voor burnouts. Bovendien stimuleert een groene omgeving de creativiteit en inspiratie. Veel mensen krijgen hun briljantste ideeën terwijl ze vrij wandelen in een groene omgeving. Je lichaam in beweging zetten in een natuurlijke omgeving stimuleert en  zorgt voor meer positiviteit. Als werknemer kan je zorgen voor een groene ruimte als ontspanning (wandelen, zitten, lunchen) maar daarnaast is er een nieuwe trend naar een stap verder: het creëren van groene werkplekken en overlegruimtes in het groen. Werken in het groen werkt verfrissend en is een welkome tegenhanger tegen urenlang vergaderen in muffe ruimtes. 

Groen imago voor jouw bedrijf

Een groene omgeving werkt als een magneet voor positiviteit: het stemt mensen goed gezind, zowel werknemers als bezoekers. Een groene welkom is erg aangenaam en bijzonder waardevol. Het is een warme hartelijke welkom aan de ingang van je bedrijf. Het geeft aan hoe het omgaat met de omgeving, met het milieu en maakt meteen in een oogopslag duidelijk aan welke waarden je als bedrijf hecht. Hoe je parking en bedrijfsterrein eruit ziet zegt veel over hoe je omgaat met je werknemers én met je klanten. Dit is niet te onderschatten en daarom zeker niet te verwaarlozen. Met een goed aangelegde groene ruimte rond je bedrijf boost je het groene imago van jouw bedrijf op een échte en eerlijke manier. En wij willen jou hierbij graag helpen, want méér groen creëren is onze passie! 

Lever met je bedrijf een positieve bijdrage voor de natuur

Een groen en ecologisch doordacht bedrijventerrein heeft een duidelijke positieve bijdrage voor de natuur. Wat gebeurt er met het water op de parking: kan het ter plekke op een natuurlijke manier infiltreren? Vinden bijtjes en andere insecten nectar in de prachtige bloemenweide? En als surplus staat er meteen steeds een fris en natuurlijk boeket bloemen aan de receptie: wat een welkom! 

Groen buiten én binnen!

Je kan het groen ook naar binnen trekken. Meer en meer bedrijven kiezen voor een groene weelderige beplanting in het atrium, de eetzaal of aan de receptie. Het creëert ook binnen een gunstig positief en gezond klimaat.


Zin in meer inspiratie?


Tuinen voor particulieren

Ontwerp, aanleg en onderhoud van je tuin. Het creëren van je eigen plek, waar je volop kan genieten!

Groene Speellandschappen

Ontwerp en aanleg van natuurlijke speeltuinen, speelplaatsen en parken waar kinderen vrij kunnen spelen en bewegen!

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x